Comarca

Comencen les obres al parc de l’Ermita de Castellbisbal

parc ermita miradoll llobregat castellbisbal

La remodelació s’allargarà quatre mesos

Simulació de com quedarà el mirador del parc de l’Ermita un cop acabin les obres

La remodelació del parc de l’Ermita de Castellbisbal començarà aquest dijous. Els treballs tindran una durada de quatre mesos, durant els quals no es podrà accedir al parc, i comportaran diverses millores en els espais existents actualment. La reforma anirà a càrrec de l’empresa IZER i tindrà un cost total de 324.898 euros. L’Ajuntament aportarà 171.506 euros (52,8%), i l’AMB que pagarà l’import restant (153.392 euros).

Una de les accions més destacades serà la reforma de tot el tram final del parc (el mirador sobre el riu Llobregat). Aquesta modificació comportarà fer un canvi en el camí que travessa el parc per millorar la connectivitat entre els espais. El projecte de remodelació del parc de l’Ermita també preveu enjardinar els camins, remodelar alguns espais i crear-ne de nous. Entre d’altres, es crearà una zona d’esbarjo per als gossos i es repararà la pista i s’hi instal·laran cistelles de bàsquet.

El projecte també inclou instal·lar un mòdul de Jugatecambiental per a una millor prestació d’aquest servei educatiu i lúdic que l’AMB ofereix els diumenges de primavera i tardor.

La coberta de la planta baixa dels locals comercials i dels serveis públics serà vegetal amb l’objectiu de millorar l’aspecte visual i reduir el consum energètic (tant de refrigeració com de calefacció). L’espai comercial permetrà la ubicació d’un supermercat o activitat comercial màxima de 1.600 metres quadrats.

To Top