Terrassa

Una paella popular amb 700 racions a Terrassa

Barris Sant Pere Nord Plaça 1 de Maig

Festa de la Tardor a la plaça del Primer de Maig

Plaça del Primer de Maig, a Sant Pere Nord

Arriba una altra cita festiva popular a Terrassa. Aquest cop es tracta de la gran paella popular amb què l’associació veïnal de Sant Pere Nord celebrarà aquest diumenge vinent, 20 d’octubre, la seva Festa de la Tardor. Serà una paella popular amb 700 racions.

L’esdeveniment no serà sols culinari, que també, amb la manufactura dels cuiners de l’Hermandad de San José de Abrucena. La plaça del Primer de Maig serà el centre d’una jornada festiva i de germanor que començarà a les 11 hores amb l’animació que oferirà la colla dels Diables de Sant Pere Nord. A les 12 hores, exhibició gimnàstica amb Kimura Gym. I a les 14 hores, l’arrossada popular.

Dos tipus d’arròs

Com ja s’ha fet altres anys, es prepararan dos tipus de paella. Una, de caire tradicional de carn, amb 450 racions, i una altra de verdures, amb 250. Tot plegat, “per arribar a un públic més divers, com és el del nostre barri i de la nostra societat”, destaca l’entitat veïnal.

El preu de l’arròs per a les persones que no siguin sòcies de l’associació és de 5 euros (un plat d’arròs i pa). La beguda, a 1,5 euros. El cafè, a 1 euro. Els socis al corrent de pagament tenen el plat gratis.

A partir de les 15 hores, el grup MC Acoustic amenitzarà l’àpat.

To Top