Terrassa

Oberts al Món organitza un concert solidari

L’ONG Oberts al Món celebra un any més el seu acte solidari anual, un concert solidari a càrrec de Musicals’ Choir

L’ONG Oberts al Món celebra un any més el seu acte solidari anual, un concert solidari a càrrec de Musicals’ Choir, el cor juvenil de l’Escola de Músics i JPC del Raval. La trobada tindrà lloc el proper dissabte 5 d’octubre a les 19 hores a l’Auditori Municipal.

L’objectiu de la jornada és divulgar la tasca de l’ONG, donar a conèixer el principals projectes en marxa i recaptar fons per seguir creant oportunitats i projectes educatius a Guatemala. El president de l’ONG, Jaume Farrés, assegura que “volem que la família d’Oberts al Món creixi i siguem més les persones que amb el nostre petit gra de sorra contribuir a garantir un dret universal com és l’educació en un país on encara hi ha moltes mancances”.

Per assistir-hi, preferiblement és millor reservar les entrades a través del telèfon/WhatsApp 650 447 655 i l’aportació mínima és de 10 euros. També es poden ferpagaments o fila 0 per Bizum amb el codi de campanya ONG 07513 tant abans com el mateix dia de l’esdeveniment. Totes les aportacions recollides aniran íntegrament destinades a projectes d’Oberts al Món.

Oberts al Món organitza un concert solidari
To Top