Terrassa

Es detecten fuites a la piscina de Vallparadís

L’Ajuntament de Terrassa està en procés de reparar la piscina, que espera poder obrir-la durant aquest estiu

Les piscines municipals continuen al punt de mira. En mig del context de sequera, la Comissió Informativa de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa ha confirmat que la piscina municipal de Vallparadís es troba en procés de reparacions a causa de la localització de fuites d’aigua. Actualment, la piscina es trobaria amb un baix nivell d’aigua, segons les declaracions de la regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Cicles d’Aigua, Patrícia Reche.

No s’han especificat quin tipus de reparacions es portaran a terme ni la durada de les obres, però la regidora ha assegurat que “la intenció és tornar a omplir la piscina de cara a l’estiu”.
La regidora s’ha sumat al discurs que va fer l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, durant el Consell d’alcaldies del Vallès Occidental: “creiem que la piscina és un refugi climàtic i té una funció social molt important”.

La decisió d’obrir la piscina s’ha de consultar amb l’Agència Catalana de l’Aigua. Terrassa forma part del sistema Ter-Llobregat, que es troba en la fase d’Emergència 1 degut a la situació de sequera extrema. Tot i això, Reche confia: “hem fet aquesta petició d’obrir la piscina perquè es pugui valorar i estudiar des de l’Agència Catalana de l’Aigua”.
Des del passat 1 de febrer, queda prohibit l’ompliment total o parcial de tota mena de piscines. Només està permés el reompliment parcial utilitzant aigua per garantir-ne la qualitat sanitària de piscines que disposin de sistemes de recirculació d’aigua. A Terrassa, aquestes mesures afectaran a les piscines municipals descobertes, situades a Les Arenes, Sant Llorenç, La Maurina i el Parc de Vallparadís, que obren durant tot l’estiu.

Es detecten fuites a la piscina de Vallparadís
To Top