Terrassa

L’hotel Terrassa Confort celebra la seva inauguració

L’establiment va obrir les portes el passat 29 de setembre

Inauguració de l'hotel Terrassa Confort / ALBERTO TALLÓN

L’hotel Terrassa Confort, ubicat al número 236 de l’avinguda de Santa Eulàlia, ha celebrat aquest dimarts la seva inauguració, tot i que les seves portes estan obertes al públic des del passat 29 de setembre. L’establiment, on abans estava situat l’hotel Terrassa Park, està gestionat per Panoram Hotel Management, companyia amb 30 anys d’història especialitzada en la gestió d’establiments hotelers sota diferents marques. La inauguració ha comptat, entre d’altres, amb la presència de la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Maise Balcells, el regidor d’Innovació, Universitats i Transferència de Coneixement i Turisme, Pep Forn, i el tinent d’alcalde d’Acció Social i Cicles de la Vida, Noel Duque.

Qualificat amb tres estrelles, l’hotel Terrassa Confort destaca per ser un “hotel urbà, modern i informal”. El centre disposa d’un total de 74 habitacions amb mides que van des dels 19 metres quadrats (habitacions individuals) fins als 22 metres quadrats (habitacions dobles). A més, les famílies i els grups que s’instal·lin a l’immoble tenen la possibilitat de demanar habitacions comunicades.

Hotel Terrassa Confort / ALBERTO TALLÓN

L’hotel compta amb un bar, un restaurant, un espai buffet per als esmorzars i una terrassa exterior amb vistes a la ciutat, així com diversos serveis dirigits a un client corporatiu nacional i internacional. Per la seva ubicació, l’establiment preveu centrar-se en el turisme de negocis, com ja feia l’hotel Terrassa Park, que va abaixar la persiana definitivament el març del 2021. Per això, les instal·lacions de l’hotel Terrassa Confort també inclouen una sala de reunions i un servei gratuït de bugaderia per als clients, amb rentadora i planxa a la seva disposició.

Terrassa de l’hotel Terrassa Confort /ALBERTO TALLÓN

La primera tinenta d’alcalde, Maise Balcells, ha destacat que “Terrassa necessita d’equipaments com aquest. D’aquesta manera, oferim un catàleg de serveis a les persones que es desplacen a la nostra ciutat”, comenta. Balcells afegeix que “des de l’Ajuntament hem apostat per millorar l’oferta hotelera de la ciutat”. En aquest sentit, “també es va inaugurar un nou hotel al centre de la ciutat (hotel Petit Luxe), un alberg a Vallparadís i uns espais per autocaravanes a l’Àrea Olímpica”. “La ciutat és molt viva a nivell turístic, cultural, esportiu, en l’àmbit universitari. Per això, entenem que com a ciutat hem d’oferir alternatives i donar sortida a aquestes necessitats”, manifesta. 

La tinenta d’alcalde ha assegurat que l’establiment compta amb “un model de negoci amb les idees molt clares”. Així mateix, remarca que “el públic està molt ben enfocat”, ja que no només es preveu acollir gent de Terrassa, sinó de tot l’entorn metropolità. “Estem segurs que aquest serà un espai de referència, qualitat, dinamisme i bona acollida”, expressa Balcells. “És una aposta empresarial amb un valor social afegit gràcies a la fundació Sifu, amb persones discapacitades treballant al centre”, afegeix. 

La fundació Sifu és una entitat sense ànim de lucre amb més de 10 anys d’història que té com a objectiu promoure i fomentar la integració social i inserció laboral de les persones amb discapacitat i amb especials dificultats d’inserció. Precisament, el seu president, Albert Campabadal, ha explicat a la inauguració que “a Terrassa tenim unes 60 persones discapacitades treballant, de les quals algunes estan es troben en aquest hotel”.

L’hotel Terrassa Confort celebra la seva inauguració
To Top