Terrassa

Cinc plans per fer el cap de setmana a Terrassa

Si sou dels que us quedeu a la ciutat el cap de setmana, us proposem cinc plans per a fer en família, amics o parella

Fira de Santa Llúcia a la Plaça Vella de Terrassa / Alberto Tallón

Si sou dels que us heu quedeu a la ciutat aquest cap de setmana, no teniu res a envejar als que marxen. Comerços i entitats de Terrassa preparen una agenda plena d’activitats per a gaudir aquest dissabte i diumenge sota l’ambient nadalenc que ja es viu a la ciutat. Us proposem cinc plans per a fer en família, amics o parella.

Fer compres nadalenques

El cap de setmana és el moment ideal per aprofitar i fer compra de regals de Nadal, una tasca que alguns ajornen a últim moment per falta de temps, i que, si ho fas amb antelació, no només pots treballar-los més sinó que també pots trobar coses que els últims dies de Nadal ja porten l’etiqueta “esgotat”. Un secret: Al centre és on s’agrupa gairebé tot el comerç, però no oblideu que als barris veïns del centre també hi ha oferta de productes interessants que no estan tan vists i són especials.

Fira de Santa Llúcia a Terrassa

Aquest cap de setmana també pots visitar la fira de Santa Llúcia ubicada al bell mig del centre, a la plaça Vella. Hi serà de 10 a 13.30, i de 16.30 a 20 hores, fins al 18 de desembre. A la fira hi podeu comprar figures, arbres i altres elements decoratius del tipisme nadalenc. Aquest any la fira de Santa Llúcia compta amb una dotzena de parades. Al mateix lloc se celebrarà després la Fira d’Hivern (amb 15 parades d’artesania a disposició del públic fins al 7 de gener), però això serà a partir del 20 de desembre.

Visita el pare Noel amb els nens al parc de Sant Jordi

El parc de Sant Jordi sempre és una bona opció a visitar en aquestes dates i més si hi ha tantes coses a fer com les programades. Gràcies a la iniciativa de l’Associació Vegana de Catalunya, durant aquestes festes s’organitza el Jardí Màgic del Pare Noel, un circuit ple d’activitats i tallers amb elfs que acompanyen els nens a la seu de Santa Claus, a qui podràs donar la carta. També hi haurà tallers de cinema, maquillatge, màgia, dansa, música, manualitats, jocs i esports a l’aire lliure.

De ruta amb el trenet

Recordeu que el Trenet de Nadal ja circula pels carrers del centre de la ciutat. La plaça Salvador Espriu torna a ser el punt de sortida i d’arribada del vehicle més popular del Nadal egarenc. El trajecte dura entre 15 i 20 minuts i segueix la ruta habitual: Puja per La Rasa, girant per la Creu Gran per agafar el Passeig i tornar a la plaça Salvador Espriu per Font Vella i la plaça Vella. Del 12 al 16 i del 19 al 21 de desembre (dies lectius), només circula en horari de tarda i el 24 i 31 de desembre, només horari de matí. El 25 i 26 desembre i 1 de gener, no hi haurà servei. És el pla perfecte per veure l’ambient i les llums del centre de la ciutat.

Frankfurt o tapes per tancar el dia

I no ens podem oblidar de tota l’oferta gastronòmica que podem trobar al centre de Terrassa. Des de tapes fins a Frankfurt, podreu tancar la jornada fent un sopar. Si ho preferiu, també podeu anar a dinar i seguidament fer tots els plans de la llista. És difícil escollir un lloc concret per recomanar-vos, però si us passegeu pel centre o els barris veïns (no us oblideu la plaça Nova), trobareu una llarga oferta gastronòmica per a tots els gustos.

Cinc plans per fer el cap de setmana a Terrassa
To Top