Terrassa

L’hotel Terrassa Park reobrirà a finals d’any amb nom i gestió nous

L’establiment de l’avinguda de Santa Eulàlia tornarà a oferir allotjament. Amb el nom d’hotel Terrassa Confort, serà gestionat per Panoram Hotel Management

L’establiment està en ple procés de reforma / nebridi aróztegui

L’oferta de places hoteleres tornarà a augmentar aviat a Terrassa. Al ja conegut hotel Don Cándido, a la rambleta del Pare Alegre, i el petit hotel Petit Luxe, obert el passat mes de gener al cèntric carrer del Teatre, s’hi tornarà a afegir l’hotel Terrassa Park, que reobrirà a finals d’any, amb un nom i una gestió nous. Bé, no serà l’hotel Terrassa Park, sinó l’hotel Terrassa Confort, però estarà ubicat al mateix edifici, al número 236 de l’avinguda de Santa Eulàlia, on ja han començat les obres de remodelació integral.

L’establiment va obrir l’any 2001 i va abaixar definitivament la persiana el març de l’any 2021. La gestora, Nortia Capital Investment Holding, va explicar aleshores que se’ls havia acabat el contracte de lloguer de l’immoble i que arran de la situació que travessava el sector havien decidit no renovar-lo i cessar la seva activitat. La companyia assegurava que s’havien valorat diverses opcions per evitar-ho, però que en aquells moments no eren viables.

Feia un any que l’hotel estava tancat arran de la crisi de la covid-19, encara que en els primers mesos de pandèmia, des de finals de març fins a mitjan maig del 2020, havia obert com a hospital temporal d’emergència. Gestionat per MútuaTerrassa, va permetre alleugerir la pressió sobre els centres hospitalaris terrassencs i va atendre un total de 151 persones com si haguessin estat a un centre sanitari.

Terrassa havia vist com els darrers anys, els grans hotels que hi havia a la ciutat havien anat tancant portes. El 2012 va ser l’hotel Vapor Gran, que havia obert cinc anys abans i que s’acomiadava de la ciutat per les pèrdues i després d’un llarg període marcat per la baixa ocupació. El grup AfiniaHoteles, l’empresa que explotava l’equipament, va decidir posar fi a l’activitat davant “la perspectiva d’una situació econòmica negativa a curt i mitjà termini”. A més, l’hotel La Mola, a la zona de Bonvilar, es va reconvertir en un centre de convencions.

74 habitacions

Ara, el mateix edifici del Terrassa Park acollirà un altre establiment turístic que s’anomenarà hotel Terrassa Confort i que serà gestionat per Panoram Hotel Management, companyia amb 30 anys d’història especialitzada en la gestió d’establiments hotelers sota diferents marques. L’empresa, amb seu a Madrid, compta amb una cartera d’onze hotels en gestió a l’Estat espanyol i Itàlia.

Fonts de la companyia han confirmat a Diari de Terrassa que l’obertura està prevista per a principis de l’últim trimestre de l’any. Serà un hotel “urbà, modern i informal”, comenten.

Tindrà un total de 74 habitacions amb mides des dels 19 metres quadrats l’habitació individual. També hi haurà un bar i un restaurant i diversos serveis dirigits a un client corporatiu nacional i internacional. I és que per la seva ubicació, l’establiment preveu centrar-se, majoritàriament, en el turisme de negocis, com ja feia l’hotel Terrassa Park, on molts dels clients responien a un perfil corporatiu de nivell mitjà o alt. L’allotjament també acostumava a acollir convidats a casaments o altres festes i persones participants en esdeveniments esportius. La seva ubicació, a la calçada lateral de l’N-150, era també un gran incentiu per a persones que potser no tenien interès a visitar Terrassa però sí altres municipis de la zona o fins i tot Barcelona.

Les instal·lacions del nou hotel Terrassa Confort comptaran, a més de les habitacions, el bar i restaurant i les zones comunes, amb una sala de reunions i un servei gratuït de bugaderia per als clients, amb rentadora i planxa a la seva disposició.

Ara mateix s’hi estan duent a terme les obres de reforma d’habitacions i àrees comunes.

L’empresa que gestionarà l’hotel –no n’és la propietària– preveu que hi treballin entre 15 i 20 persones.

Recentment, Panoram Hotel Management anunciava que havia assumit la gestió de l’Hotel Palazzo Castri 1874 a Florència (Itàlia). “En paral·lel a aquesta operació, i alineats amb el seu objectiu de consolidar-se com a agent de referència en gestió hotelera a Espanya, Panoram ha conclòs també un acord per gestionar un nou hotel a la ciutat catalana de Terrassa. L’establiment disposarà de 74 habitacions i reobrirà les portes després d’una remodelació integral”, avançava, com ha confirmat ara a Diari de Terrassa.

El Don Cándido tanca un mes per fer obres

L’Hotel Don Cándido, a la rambleta del Pare Alegre, tancarà tot el mes d’agost. S’hi faran obres de caràcter tècnic. El seu director, Xavier Díaz, explica que es canviarà tot el sistema de climatització, canonades i calefacció i que s’actualitzarà el sistema antiincendis, adaptant-lo a les últimes normatives. S’ha escollit el mes d’agost perquè és quan l’hotel acostuma a tenir menys clients perquè el turisme de negoci baixa i el de competicions esportives també. S’aprofitarà també per dur a terme treballs de manteniment, neteja i pintura. L’establiment reobrirà l’1 de setembre. El restaurant MUN Cuina Evocativa ho farà el dia 4 i el centre d’estètica i salut OQUO, el 5.

To Top