Terrassa

Torna la pluja després d’una tempesta històrica

Passat el temporal i sense oblidar els mesos marcats per la sequera, el mes de juny continua amb pluges i cels ennuvolats

Juny marcat per la pluja. Després de la tempesta històrica que es va produir dimarts 13 de juny i que va inundar les rieres i carrers de la ciutat, semblava que el sol i el bon temps anaven guanyant terreny. Però aquest mes de juny està agafant el paper que li tocava al mes d’abril. Després d’uns mesos marcats per la sequera, l‘escassetat de pluja i el mal estat de les reserves d’aigua, que plogués aquest mes era gairebé imprescindible. I així ha estat. Les pluges i els núvols, de moment, són els protagonistes.

Aquest diumenge ens hem despertat amb núvols i ruixats que han acumulat una precipitació de 2,2 mm. A les últimes hores de la tarda, però, tendiran a obrir-se clarianes. Al llarg del dia ja no s’espera pluja.

La predicció indica que a partir de les 19 hores desapareixeran els núvols i tindrem cel seré. Les temperatures variaran al llarg del dia, registrant la màxima a les 15 hores amb 28ºC i la mínima a les 11 hores de la nit, amb 22ºC.

Torna la pluja després d’una tempesta històrica
To Top