Terrassa

Crespinell organitza una gran festa per celebrar el nou projecte a l’escola Germans Amat

El centre d’educació especial celebra dissabte la jornada VISC! amb diverses activitats lúdiques i culturals

L’escola d’educació especial Crespinell es traslladarà a l’antiga escola Germans Amat, en un espai cedit per l’Ajuntament de Terrassa, en el si d’un nou projecte que il·lusiona tot el centre, que aquest dissabte organitza una gran festa a la plaça Didó per a celebrar-ho.

La jornada tindrà lloc entre les dotze del migdia i les dotze de la nit i porta el nom de VISC! (Visc Intensament Sense Complexos). Hi haurà un munt d’activitats lúdiques i culturals, d’entre les quals destaquen un concert en acústic del grup terrassenc Doctor Prats i un vermut musical amb Anna Tàpia, Núria Palet i Txus Costalgo.

A la tarda es podran escoltar contes amb Rosa Fité, Crisspeta i Alba Puig i gaudir de les actuacions i tallers de diversos grups de cultura popular. Al vespre hi haurà més concerts.

Aquells que ho vulguin s’hi podran quedar a dinar i assaborir una fideuada vegana. A més, hi haurà servei de barra de bar durant tot el dia.

Des de l’escola expliquen que la intenció principal és la de celebrar amb la ciutat i compartir la il·lusió per un nou projecte de futur.

El centre vendrà samarretes, bosses de roba i xapes amb el logotip del VISC! per recaptar diners per a la rehabilitació i adaptació de l’espai que els cedeix l’Ajuntament.

Crespinell organitza una gran festa per celebrar el nou projecte a l’escola Germans Amat
To Top