Terrassa

Inaugurat el mural del Vegan Fest a la biblioteca Districte 3

El grafiter Dase és l’autor de la pintura que decora ara els carrers de la ciutat

Anna García, vicepresidenta de l'Associació Vegana de Catalunya, durant els parlaments, acompanyada del graffiter Dase, el xef Juanjo León i el regidor Noel Duque / Lluís Clotet

Aquest dissabte ha estat un bon dia per les reivindicacions animalistes, i és que ha quedat inauguat oficialment el mural del Vegan Fest de Catalunya, el festival vegà de la ciutat, que es va celebrar el setembre d’aquest any i va convertir la ciutat en l’epicentre del moviment “veggie” de Catalunya.

El regidor de Benestar Animal, Noel Duque, ha acompanyat al grafiter Dase, autor de l’obra que des d’ara decorarà la façana de la biblioteca del carrer Germà Joaquim. L’organització del Vegan Fest també ha volgut estar present a l’estrena del mural. Els egarencs Juanjo León, xef i president de l’Associació Vegana de Catalunya, organitzadora del festival,  i Anna García, vicepresidenta i “alma mater” de la iniciativa, han estat també protagonistes de l’acte d’inauguració.

Dase és l’artista responsable d’obres conegudes com el gegantí Julio César de 20 metres que es troba a Lugo, i ara també deixa petjada a la nostra ciutat.

El grafiti és un retrat de l’activista i influencer catalana Carlota Bruna, i a la vegada un homenatge a tots els seus anys de reivindicació animalista. Forma part d’una sèrie d’obres amb la mateixa línia artística que Dase ha anat deixant per municipis catalans com Mollet del Vallès, on també ha quedat retratat un activista contra l’explotació dels animals.

To Top