Terrassa

Flors, balls i cants en el dia del Pilar

Els aragonesos residents a Terrassa celebren la seva gran festa

A Terrassa, aquest dimecres també s’ha celebrat el dia del Pilar. Animats pel Centro Aragonés de Terrassa, un bon nombre de ciutadans ha participat en una jornada festiva que s’ha desenvolupat amb bon ambient i un gran sentiment de fraternitat i interès per la cultura tradicional aragonesa.

A primera hora ja estava a punt a la cèntrica plaça Vella la tradicional parada de flors perquè tots aquells que volguessin, poguessin fer la seva ofrena floral a la verge del Pilar, situada en un escenari instal·lat per a l’ocasió, presidint els diversos actes de la celebració. La figura s’ha col·locat sobre un con que ha acabat omplint-se de nombrosos clavells blancs.

No ha faltat tampoc la tradicional missa “baturra” a la catedral del Sant Esperit. Tampoc els balls i cants de jotes aragoneses.

El Centro Aragonés continuarà amb les celebracions aquest cap de setmana amb un espectacle de màgia dissabte a les 18 hores a la seva seu i una tarda de jotes el diumenge a la mateixa hora al Teatre Principal.

FOTOS | Els aragonesos de Terrassa celebren el Dia del Pilar

Flors, balls i cants en el dia del Pilar
To Top