Terrassa

Txell Miras convida a un viatge introspectiu amb “Identitat”

La dissenyadora vallesana presenta nova col·lecció a la 080 Barcelona Fashion

/ 080 Barcelona Fashion

Identitat“. Aquest és el nom de la nova col·lecció de la dissenyadora vallesana Txell Miras, que ha participat un any més a la 080 Barcelona Fashion, la setmana de la moda catalana.

Miras, amb estudi a Terrassa, ha estat l’encarregada d’obrir aquest dijous la segona jornada dels Fashion Show Films amb una proposta que convida a descobrir qui hi ha darrera de les seves creacions; un viatge introspectiu que comença pels propis models que donen vida a la col·lecció: qui són, d’on venen, què pensen; i continua amb l’ADN inspiracional de la marca mitjançant referències a artistes com Ron Mueck, Joseph Kosuth, Christian Boltanski o Ana Mendieta.

El resultat és una col·lecció en blanc i negre, formada per peces que permeten la multi-posició a partir de gafets que permeten incloure i excloure capes com a símbol d’una identitat canviant, en constant procés de creixement i evolució. També hi destaquen les transparències, que emulen l’interior de les persones.

A part de blanc i el negre hi trobem altres tons, tots combinats entre ells, com nude, rosat, morat, xocolata i alguna pinzellada de caqui i verd coral.

Dues firmes amb ADN terrassenc, en el 080 Fashion Connect

To Top