Terrassa

Monòlegs solidaris a la Factoria Cultural

Santi Millán actuarà demà a benefici d’una associació

L'actor Santi Millán, un dels participants en el festival d'humor

La Factoria Cultural acollirà demà actuacions humorístiques, un seguit de “monòlegs solidaris” que començarà a les 20 hores. L’acte está organitzat pel grup de policies Egara Cops Walkers, impulsor d’activitats solidàries com aquesta, dedicada a Asdent.

El popular actor Santi Millán será un del humoristes que participaran en aquest esdeveniment, que comptarà també amb les actuacions de Toni Cano, Javi Sancho, Toni García, Elías Torres, Isaac Jurado i Jordi Dueso. L’entrada anticipada tenia un preu de 15 euros i el mateix dia, a taquilla, costa 20 euros.

No és la primera vegada que Egara Cops Walkers organitza monòles humorístics amb objectiu solidari. El de demà, a l’antic Centre Cultural de la Rambla d’Ègara, busca recaptar fons per investigar la malaltia de Dent, una patologia genètica molt rara provocada per una mutació en el cromosoma X que afecta les funcions habituals dels ronyons. Aquests òrgans deixen de fer gran part del seu treball, i l’organisme no assimila elements bàsics com el potassi, el magnesi, les proteïnes, les vitamines o  el calci. L’associació Asdent, fundada pels pares d’un nen afectat, recapta diners per a la investigació de la malaltia.

Monòlegs solidaris a la Factoria Cultural
To Top