Terrassa

“L’Esport és vida”, una acció solidària a benefici de Creu Roja

La iniciativa “L’esport és vida” és un projecte que van posar en marxa cinc amics terrassencs vinculats al món de l’esport. Aprofitant les seves ganes d’ajudar en uns moments com aquests i també essent conscients de les necessitats derivades de la pandèmia de la Covid-19, van decidir engegar un projecte de caràcter solidari. Es tractava de recollir objectes d’esportistes famosos per tal de dur a terme una rifa diària “on line”. Els diners recaptats es destinaran a cobrir les necessitats de Creu Roja, que atén aquests dies a més persones de les que pot suportar la seva infraestructura.

El donatiu mínim per tal de participar en la rifa és de 10 euros i aquesta setmana s’han recaptat ja 595 euros. La intenció dels organitzadors és arribar als 3.000 euros. El coordinador del futbol-7 del Terrassa FC Mario Navarro és l’impulsor del projecte juntament amb Mireia Frias, Joan Morales i els futbolistes Paco Calvache i José Ángel Palafox “Yuyu”.

Alguns dels esportistes d’elit que han cedir samarretes, sabates i d’altres objectes personals són el jugador internacional de hockey Sergi Enrique, els futbolistes Gerard Moreno i Joan Capdevila, el porter del Llevant Dani Cárdenas, l’atleta Jaume Leiva, la waterpolista Paula Leitón, el jugador del Barça de futbol sala Sergio Lozano o el jugador d’handbol Joan Canyelles. La llista es continuarà ampliant fins a la data del sorteig. A banda d’aportar articles signats, els esportistes professionals poden participar en aquesta iniciativa amb alguna experiència personal, com pot ser una classe del seu esport, una xerrada, etcètera.

CAMPANYA DE CROWFUNDING

D’altra banda, diverses entitats esportives col·laboren amb aquest grup d’amics terrassencs posant-los en contacte amb els mateixos esportistes o bé publicitant l’experiència de “L’Esport és vida” a través de les seves xarxes socials.

A través de Verkami s’ha creat una campanya de “crowfunding” (micromecenatge) que es tancarà el dia 28 de juny, data en què s’espera haver superat la xifra dels 3.000 euros. Totes les persones que facin com a mínim una aportació entraran a la rifa, independentment de la quantitat que aportin. Tots aquells que hi estiguin interessats poden col·laborar al web esportesvida.com. La rifa es farà a www.echaloasuerte.com el diumenge dia 24 de maig a les 12 del migdia. A continuació s’anunciaran els noms dels guanyadors a les xarxes socials del col·lectiu.

To Top