GentDT

La pastisseria de la rambla de Francesc Macià, renovada

Després d’una important reforma integral realitzada el mes d’agost l’establiment de Zaguirre Pastisser, ubicat a la rambla de Francesc Macià, 252, ha reobert les seves portes. La pastisseria-forn de pa estrena un nou espai d’obrador, molt més modern i ha ampliat la zona d’atenció al públic.

La tradició pastissera de Zaguirre Pastisser es remunta al 1974, quan el matrimoni de Joan Zaguirre i Antonia Bruque va fundar l’empresa, inicialment al centre de Terrassa i després a la zona nord. Actualment, la segona generació formada pels germans Miquel, Alicia i Anna regenten i han modernitzat el negoci familiar: una pastisseria i fleca innovadora que encara avui fa elaboracions artesanes i manuals als seus propis obradors.

Actualment Zaguirre Pastisser disposa de 2 establiments a la ciutat, el de la rambla de Francesc Macià i un altre a l’avinguda de l’Abad Marcet, 45, inaugurat la tardor del 2017. Per tant, les obres actuals han permès modernitzar les seves dues botigues, espais polivalents, oberts i lluminosos, amb un disseny molt elegant. Amdues botigues estan dotades de les últimes tecnologies en maquinària i vitrines/mostradors refrigerats de 4 estacions. Uns canvis que els germans Zaguirre esperen que siguin ben acollits pel públic.

To Top