Diners

Checkpoint Systems instal·larà un “hub” logístic a Terrassa

El nou centre gestionarà els productes destinats a Europa, l’Orient Mitjà i Àfrica

La tecnològica Checkpoint Systems, propietat del grup canadenc CCL, obrirà un nou “hub” europeu a Terrassa, on expandirà les instal·lacions que ja té i ampliarà de forma important la plantilla. Es tracta d’un centre logístic des del qual la companyia gestionarà els productes destinats a Europa, l’Orient Mitjà i Àfrica.

Checkpoint Systems és una empresa tecnològica especialitzada en sistemes antirobatori per al petit comerç, tant botigues com supermercats. La seva especialitat és la radiofreqüència, que incorpora tant en estructures verticals que s’instal·len a les portes dels establiments i disparen una alarma si detecten un robatori, com en etiquetes. De fet, el grup al qual pertany l’empresa, es dedica a les solucions d’etiquetatge i empaquetat

A l’Estat espanyol, la companyia té seu a Madrid i ara pretén reforçar la seva presència a Barcelona, obrint el “hub” més gran d’Europa a Terrassa. L’objectiu és convertir aquesta central en el seu referent logístic per al continent.

En el mercat estatal, Checkpoint Systems té desplegada la seva tecnologia en 2.600 botigues, va facturar 21 milions d’euros l’any passat (un 12,8% més que l’any anterior) i té una plantilla de 170 persones.

El nou centre logístic generarà nous llocs de treball però no s’han donat més detalls sobre això ni tampoc sobre la data exacta d’inauguració de les noves instal·lacions.

Checkpoint Systems proveeeix sistemes antifurt RF i RFID integrats verticalment per al comerç​ minorista. Més enllà de les solucions contra robatoris, la firma ofereix altres productes en àmbits com el control de l’inventari, l’acceleració del cicle de reposició o la prevenció del trencament d’estocs.

To Top