Diners

Empreses i ajuntaments vallesans debaten sobre la indústria 4.0

La fira virtual Open Industria organitza una nova edició dels seus Open Days, amb seminaris web al voltant de la tecnologia 4.0

Open Industry busca fomentar la transferència de coneixement

La comunitat virtual Open Industry, la primera fira virtual de la indústria, que posa en contacte diferents agents per impulsar les produccions locals per a negocis globals i guanyar competitivitat amb la transformació digital del teixit productiu, organitza una nova edició dels seus Open Days, dues jornades que tindran lloc els pròxims 14 i 15 de desembre i que seran un punt de trobada simultani entre totes les empreses presents a la plataforma i els seus visitants, amb l’objectiu de fomentar el treball en xarxa i la transferència de coneixement al voltant de les tecnologies 4.0.

La plataforma, promoguda pels Ajuntaments de Terrassa, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès i Montcada i Reixac, proposa un conjunt de seminaris web que permetran conèixer aplicacions concretes de la indústria 4.0 com la impressió 3D, la intel·ligència artificial i el big data. Com a ponents, hi prendran part diversos representants d’empreses de la comarca i l’administració.

La fira, oberta els 365 dies de l’any, proposa aquests dies interactius per generar contactes entre empreses, universitats, centres tecnològics i d’investigació, en el pavelló de la indústria 4.0, i empreses industrials del territori en el pavelló de la indústria iKm0.

Durant els Open Days, tots els assistents podran visitar els diferents espais de la comunitat i gaudir de tota l’agenda d’activitats sense cap mena de cost. Només cal que es creïn un perfil de visitant a openindustry.cat.

Empreses i ajuntaments vallesans debaten sobre la indústria 4.0
To Top