Diners

Neix Nexvia com a proveïdor de solucions per al vehicle elèctric

L’empresa vallesana Circontrol, amb seu a Viladecavalls, i Ormazabal s’ha unit per crear Nexvia, proveïdor de solucions integrals per a la càrrega de vehicles elèctrics, que instal·larà més de 200 punts de càrrega en el seu primer any de vida. Nexvia, empresa dedicada al desenvolupament de solucions integrals per a la recàrrega del vehicle elèctric, comença la seva trajectòria per aportar la infraestructura i tecnologia necessària per al desenvolupament de la mobilitat elèctrica. Les activitats de l’empresa es coordinaran des de la seva seu en Bizkaia. L’empresa, acabada de crear, instal·larà durant el seu primer any més de 200 punts de recàrrega ràpida i ultraràpida per a vehicles elèctrics. Nexvia ofereix solucions clau en mà per a les infraestructures de càrrega de vehicle elèctric, encarregant-se de tot el projecte, des del centre de transformació de mitjana tensió fins als pals de càrrega, tot això basant-se en solucions tecnològiques d’avantguarda.

Nexvia subministra estacions de càrrega ràpida i ultraràpida que seran integrades, flexibles i escalables. A més, possibilita la recàrrega per a qualsevol vehicle elèctric amb independència de la xarxa de distribució a la qual es connecti. Així, l’activitat se centra en el desenvolupament de solucions personalitzades i adaptades als nous escenaris i futures demandes de les flotes de vehicles elèctrics com l’augment de potència i/o la infraestructura de càrrega.

Líder en tecnologia
La nova companyia arrenca la seva activitat gràcies a l’aliança entre Ormazabal i Circontrol, empreses líders en innovació i tecnologia en les àrees de xarxes elèctriques i recàrrega de vehicle elèctric. Ormazabal, amb més de 50 anys d’experiència, és un dels més importants proveïdors d’equips i serveis per a les xarxes de distribució elèctrica en mitjana tensió. Per la seva part, Circontrol aporta solucions globals per a l’estacionament eficient i la recàrrega intel·ligent i és líder en el disseny i fabricació de carregadors per a vehicles elèctrics. Es tracta d’un projecte ambiciós que facilitarà dur a terme la necessària transició energètica. Un procés complex en el qual intervenen diferents actors de la mobilitat i la xarxa elèctrica que Nexvia simplifica a través de la gestió d’especialistes de primer nivell que s’ocupen del disseny, llicències necessàries, fabricació, lliurament, instal·lació, posada en servei i servei postvenda dels punts de recàrrega ràpids i ultraràpids per a vehicles elèctrics.

Presentació
Nexvia es va presentar durant el Congrés Espanyol de Vehicle Elèctric, que va celebrar la seva cinquena edició durant els dies 23 i 24 d’octubre a l’Auditori Duc de Pastrana, a Madrid. Per part seva, la companyia vallesana Circontrol és més que un fabricant de punts de càrrega i, al llarg de 2019, ha reforçat el seu paper com a expert en electromobilitat desenvolupant productes i serveis vinculats a la recàrrega del vehicle elèctric, així com arribant a acords estratègics per cobrir més baules en la cadena de valor. En aquest sentit, Circontrol aporta a Nexvia no sols els seus carregadors sinó també els seus coneixements i experiència en el sector de la càrrega ràpida.

To Top