Victòria per 0 a 2 de l’Atlètic en el derbi femení de Les Pedritxes

El Club Egara derrota per 3 a 2 el Taburiente en un final vibrant

El conjunt femenÍ de l'Atlètic s'ha endut el derbi femení de Les Pedritxes / LLUÍS CLOTET

Victòries de l’Atlètic i l’Egara en la cinquena jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina. El conjunt de Can Salas ha estat superior al CD Terrassa en el derbi que ha enfrontat aquest diumenge ambdós conjunts a Les Pedritxes. Després d’una primera meitat equilibrada, Meritxell Vizcaino ha inaugurat el marcador al minut 34. Ho han intentat les d’Stefy Piris en els minuts que restaven, però un stroke transformat per l’argentina Julia Gomes al minut 48 ha significat el 0 a 2 definitiu.

Tres punts per a l’Egara

D’altra banda, al Pla del Bon Aire, Club Egara i Taburiente han disputat un xoc molt equilibrat, que s’ha acabat decantant per a les locals. Raquel Hofmeister ha fet el 0 a 1 als quatre minuts per al conjunt canari. Al 12, Sofía Keenan ha fet l’empat per a les de Joan Vidal en un llançament de penal-córner.

No hi ha hagut gols fins al minut 50, quan la davantera de l’Egara Mireia Herrero ha establert el 2 a 1. No s’ha rendit el Taburiente, que ha empatat al minut 52 mitjançant Ana Paula Riera. Però un minut més tard, Sofía Keenan ha establert el 3 a 2 definitiu, també de penal.