Esports

Alejandro Lorenzana, quart al Mundial màster

La capital de Lapònia, Rovaniemi, va acollir el Campionat del Món màster d’halterofília

La ciudad finlandesa de Rovaniemi va acollir el Campionat del Món màster d’halterofília. L’aixecador del Club de Peses Terrassa Alejandro Lorenzana s’hi va desplaçar per participar en la categoria de més de 45 anys i menys de 89 quilos de pes corporal. Després de quallar una excel·lent actuació, es va acabar classificant en una meritòria quarta posició final.

Lorenzana va aconseguir aixecar 110 quilos en la modalitat d’arrencada i es va classificar en una segona posició provisional. En la modalitat de dos temps va aixecar 117 quilos i va acabar amb un total olímpic de 227 quilos, una marca que li va permetre classificar-se en quarta posició.

Lorenzana, que enguany ha començat a desenvolupar funcions d’entrenador al club terrassenc, havia tingut una mala experiència en la seva anterior participació en un Campionat del Món. Hi va prendre part fa uns anys i va fallar en tots els seus intents. Aquesta setmana, a la ciutat finlandesa de Romanievi, la capital de Lapònia, es va treure l’espina amb aquest excel·lent resultat.

To Top