La selecció femenina de waterpolo apallissa Israel

Paula Camus ha anotat 4 gols en la victoria espanyola

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha golejat Israel per 22 a 5 en el segon partit del Campionat del Món que es disputa a Fukuoka. Espanya ha estat molt superior al seu rival i ha complert els pronòstics després de la derrota a la primera jornada contra els Països Baixos. La jugadora del CN Terrassa Paula Camus ha estat una de les destacades en anotar 4 gols en els 16,23 minuts que ha estat a l’aigua. La també jugadora del conjunt egarenc Pili Peña ha fet 1 gol i ha jugat 16,29 minuts. Finalment, l’egarenca del CN Sabadell Paula Leitón ha marcat un gol en 17,28 minuts.

Espanya ha decidit el partit molt aviat. En el primer parcial ha marcat ja unes primeres diferències (5-2) que ha ampliat fins al 10 a 3 del descans. La superioritat del conjunt de Miki Oca s’ha mantingut en els dos darrers parcials, amb resultats de 5 a 0 i 7 a 2 que han resolt l’encontre de manera definitiva.

Espanya tancarà la primera fase el dijous contra Kazakhstan (12 hores, horari a Catalunya). Una victòria li donaria la segona plaça del seu grup.