Esports

Segon partit a Terrassa dels Barcelona Dragons

El conjunt català s’enfrontarà els Munic Ravens

En partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Europea de futbol americà, els Barcelona Dragons rebran a Terrassa aquest dissabte a les 19 hores els Munich Ravens, que ocupen la quarta posició de la conferència central de la competició.

El duel serà el segon que disputen els Dragons a l’Estadi Olímpic de Terrassa. El conjunt català presenta un balanç de dues victòries i una derrota. Va començar guanyant per 29 a 17 els Helvetic Guards en la seva estrena sobre la gespa de l’Estadi Olímpic. En la segona jornada, va allargar la ratxa imposant-se als Milano Seamen per 33 a 41, però el cap de setmana passat va encaixar la seva primera derrota de la temporada en caure per 29 punts a 13 a Innsbruck davant dels líders del grup, els Tirol Riders.

El conjunt bavarès presenta un balanç d’una victòria i una derrota en aquesta Lliga Europea. Es va estrenar perdent a Munic per 38 punts a 59 davant dels Tirol Riders, però diumenge passat van superar a domicili per 10 a 39 els Helvetic Guards. Els Dragons buscaran la seva tercera victòria.

To Top