Esports

Gerard Rodríguez, campió d’Espanya de tennis platja

Ariadna Costa ha aconseguit el títol individual femení

Gerard Rodríguez, a la dreta, a la final individual

El jugador terrassenc Gerad Rodríguez s’ha proclamat aquest cap de setmana campió d’Espanya de tennis platja formant parella amb el canari Antomi Ramos. La competició s’ha disputat a Vera (Almeria). La matadeperenca Ariadna Costa, del CD Terrassa, va aconseguir el títol en la modalitat individual.

Gerard Rodríguez i Antomi Ramos sortien com a primers caps de sèrie de la competició. En la primera ronda van eliminar Óscar Rodrigo i Guillermo Vallmitjana per 6-3 i 6-2. En el segon enfrontament van superar Álvaro García i Armando Moya per 6-2 i 6-1. A quarts de final, van deixar fora del torneig Marc Filella i Jordi Elías per 6-2 i 6-0. A les semifinals, Rodríguez i Ramos van derrotar Aitor Catchot i Sergi Ventura per 6-3 i 6-1. I a la final, van superar Pol Filella i Gerard Torres per un doble 6-1.

Ariadna Costa, a l’esquerra, a la final individual

En el torneig femení de dobles, la matadeperenca Ariadna Costa va formar parella amb Anely Ruiz. Van perdre a les semifinals contra Omayra Farias i Daniela Rodríguez per 6-3, 3-6 i 10-5.

Pel que fa a la modalitat individual, Ariadna Costa s’ha proclamat campiona després de derrotar Maria Martínez a la final per 7-2. En la categoria masculina, Gerard Rodríguez ha estat subcampió, després de perdre a la final contra Álvaro García per un resultat de 7-6.

To Top