Primera victòria d’un gran Handbol Terrassa

Va derrotar per 35 a 25 un Sant Esteve de Palautordera que estava invicte

L’Handbol Terrassa va obtenir la seva primera victòria a la lliga de Primera Nacional, després de superar per 35 a 25 el Sant Esteve de Palautordera. El conjunt egarenc va protagonitzar un magnífic partit al pavelló de Can Jofresa davant un rival que havia guanyat els quatre partits que havia disputat. Després d’un primer temps equilibrat, l’Handbol Terrassa va decidir l’encontre en una excel·lent segona part en la qual la seva defensa va rendir a un gran nivell. Amb aquest resultat, l’Handbol Terrassa ocupa l’antepenúltim lloc del grup.

L’excel·lent rendiment dels locals va trencar els pronòstics inicials entre dos equips amb trajectòries ben oposades. De fet, l’Handbol Terrassa va sortir decidit a trencar la seva mala ratxa i en els primers minuts va signar un parcial de 4 a 1 molt prometedor. Aquesta tendència es va mantenir fins al minut 10, moment en el qual la diferència en el marcador era de cinc gols: 10-5.
Però el Sant Esteve de Palautordera no va donar el partit per perdut i va reaccionar amb una millor selecció ofensiva i un rendiment en defensa que va dificultar l’atac dels locals. Va anar reduint distàncies i va empatar a 13 gols. L’encontre va entrar en una dinàmica de major igualtat que es va perllongar fins al descans: 18-17.

En el segon temps, l’Handbol Terrassa va rendir a un gran nivell defensiu. Els jugadors locals van mantenir en tot moment un gran ritme de joc que els va permetre recuperar tres gols de diferència (20-17). El Sant Esteve va tornar a empatar (21-21), moment a partir del qual l’Handbol Terrassa va pujar el seu ritme, amb un índex d’encert molt elevat. Amb un parcial de 10-2 va assolir una diferència insalvable.

Cal destacar l’aportació ofensiva de Tomàs Ferrer en les files egarenques, que va ser el màxim realitzador del partit amb 7 gols en el seu compte particular. Marc Duarte també va sobresortir en aquest sentit, amb 6 gols, mentre que Eduardo Velasco i Marc Puig van anotar 5 cadascun d’ells.