Esports

L’Handbol Ègara organitza el seu torneig

La competició arrenca aquest divendres en un total de quatre categories

Aquest divendres començarà al pavelló de Sant Llorenç la sisena edició del torneig de pretemporada de l’Handbol Ègara. La competició finalitzarà el diumenge i es desenvoluparà en les categories infantil, cadet i sènior masculí. Cal destacar que per primera vegada el torneig tindrà un vessant solidari, destinant la recaptació a l’associació “Policias x Valientes” per la investigació contra el càncer infantil.

En la categoria sènior “A”, competiran els equips de l’Handbol Ègara, Sant Martí “B”, CH Sant Cugat, OAR Gràcia “B” i Sant Martí “A”. En sènior “B”, competiran Handbol Ègara “B”, Molins de Rei “B” i Cerdanyola “B”. Pel que fa a les categories formatives, en infantil participaran CH Ègara, CE Sabadell, KH7 Granollers Sporting, CH Terrassa, FC Barcelona “B” i Molins de Rei. I en cadets, els equips participants seran CH Ègara, CE Sabadell, CH La Roca, Maristes de Rubí, Molins de Rei, KH7 Granollers Sporting, CH Sant Andreu i la Garriga.

Les finals es disputaran el diumenge. A les 12.40 està prevista la corresponent a la categoria infantil i a les 13.35 la final cadet. La final sènior “A” començarà a les 20.40 hores.

To Top