L’Handbol Terrassa s’assegura la permanència

La victòria contra el Bordils permet els egarencs continuar a Primera Nacional

Una acció ofensiva d'Arnau Quintana. Ha marcat dos gols / Lluís Clotet

L’Handbol Terrassa continuarà una temporada més a la Primera Nacional, després d’assegurar-se dissabte la permanència a la categoria. Els egarencs han guanyat per 29 a 25 l’Handbol Bordils, líder del grup “D”, en partit disputat al pavelló de Sant Llorenç. Amb aquest reusltat, els egarencs avantatgen en cinc punts el Palautordera a manca de dues jornades pel final del campionat. L’Handbol Terrassa ha trencat una ratxa de quatre derrotes consecutives. Christian Malmagro, amb 11 gols, ha estat clau en el desenllaç del partit.

L’Handbol Terrassa ha sortit decidit a resoldre aquest matx decisiu com més aviat millor. I ha signat un parcial de 4 a 0 en els primers minuts. Els locals han arribat a disposar d’un màxim avantatge de sis gols (13-7), però al descans el conjunt gironí ha retallat diferències fins al 15 a 13. A la segona part, l’Handbol Terrassa ha mantingut un bon rendiment ofensiu (22-15) i ha gestionat el partit de forma correcta, sense deixar que el seu rival tingués la iniciativa. Malgrat que el Bordils ha retallat diferències (27-24), els de Magí Serra han arribat al final del partit amb la renda final de quatre gols.