Espanya perd per 3 a 0 en el segon partit a Alemanya

La major efectivitat de les alemanyes ha estat clau en el desenllaç del partit

La selecció femenina de hockey ha perdut aquest dimecres per 3 a 0 contra Alemanya en el segon partit que ha enfrontat a aquestes dues seleccions a Düsseldorf corresponents a la Pro League. El dimarts, Espanya s’havia imposat als “shoot outs” després d’empatar a dos gols. El pròxim compromís de la selecció espanyola en aquesta competició serà els dies 14 i 15 de maig a València contra la selecció de l’Argentina.

En aquesta oportunitat, la selecció d’Alemanya ha dominat el partit i s’ha mostrat més efectiva en la parcel·la ofensiva. En el minut 12 ha arribat el primer gol de l’encontre, a càrrec de Pia Maertens. Malgrat que Espanya ha disposat d’oportunitats per igualar el marcador, s’ha arribat al final d’aquest quart amb l’1 a 0 al marcador. En el segon quart, el marcador no s’ha mogut i la portera alemanya ha evitat el gol de les espanyoles.

El desenvolupament del tercer quart ha estat el que ha marcat el desenllaç definitiu del partit. Lena Micheel ha estat l’autora del segon gol per Alemanya en el minut 36. I en el 43 ha arribat la sentència, amb un segon gol de Pia Maertens. El marcador no s’ha mogut en el darrer període i les alemanyes han confirmat la seva victòria.