Esports

Claudia Villalba competeix a la Copa del Món

La representant del Gimnàstic Terrassa forma part de la selecció espanyola

La gimnasta terrassenca, poc abans de la competició a Alemanya

L’egarenca Claudia Villalba, gimnasta del Club Gimnàstic Terrassa, debuta aquest dijous a la Copa del Món de gimnàstica artística que es disputa a la ciutat alemanya de Cottbus. L’anomenat Torneig de Mestres, que se celebra anualment, és un dels més prestigiosos del continent i aplega les millors gimnastes, puntuant per la Copa del Món. Villalba participa com a integrant de la selecció espanyola, després d’una gran temporada 2021, amb la tercera posició absoluta al campionat d’Espanya i el seu gran paper a la Liga Iberdrola com a component del Gimnàstic Terrassa. La selecció espanyola desplaçada a Cottbus la formen, juntament amb Villalba, Alba Petisco en artística femenina i Tierno Diallo, Dietmar Reinhardt i Daniel Tuta en masculina.

Aquest dijous i divendres es farà la classificació per aparells i dissabte i diumenge les finals. Malgrat el gran nivell de la competició, l’objectiu de Villalba és classificar-e per alguna final. En tot cas, competit en un esdeveniment d’aquesta importància ja constitueix un gran èxit que posa de manifest la seva gran progressió.

Villalba entra en una fase de la temporada de gran exigència. Després d’aquesta competició haurà d’afrontar, juntament amb les seves companyes del Gimnàstic Terrassa la primera fase de la Liga Iberdrola 2022.

Claudia Villalba competeix a la Copa del Món
To Top