Esports

L’Handbol Terrassa demana millors condicions

El club egarenc demana més hores de pista coberta per els seus equips

Un partit del primer equip de l'Handbol Terrassa a Can Jofresa / Nebridi Aróztegui

L’Handbol Terrassa fa alguns mesos que ha manifestat la seva queixa per les condicions d’entrenament i partits dels seus equips aquesta temporada. Es queixa el club de no disposar de les franges horàries que necessita, fet que l’obliga a entrenar lluny de Can Jofresa i a disputar alguns partits dels seus equips formatius a Ullastrell. Aquesta problemàtica va ser abordada en el decurs d’una reunió entre el president de l’Handbol Terrassa, Antoni Alsina, i el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno. De la trobada va sortir el compromís de treballar de forma conjunta pe optimitzar els horaris tant del pavelló de Can Jofresa com d’altres instal·lacions municipals amb l’objectiu d’encabir el màxim nombre possible de partits en els caps de setmana.

Aquesta problemàtica s’ha accentuat aquesta temporada, davant la desaparició de la pista descoberta annexa al pavelló de Can Jofresa, una instal·lació molt utilitzada pels equips de l’Handbol Terrassa. Aquest equipament es troba en obres i es convertirà en una pista coberta auxiliar que entrarà en funcionament la pròxima temporada. La reducció de l’espai utilitzable a Can Jofresa fa que alguns equips del club entrenin en diferents equipaments (Ullastrell, escola Tecnos o espai socioesportiu de la Cogullada) i juguin, en alguns casos, a la pista semicoberta d’Ullastrell. Aquest darrer cap de setmana, tres partits dels equips de promoció es van disputar en aquest equipament. Tota aquesta situació, explica el club, suposa també una despesa econòmica.

Una situació evitable

“Costa entendre que hàgim de marxar de Terrassa a jugar. Entenem que a Can Jofresa no es pugui jugar en determinades hores, però hi ha altres opcions a Terrassa”, explica el president, Antoni Alsina. El club ja ha expressat en diferents oportunitats aquesta temporada unes condicions de treball que considera insuficients per la projecció dels seus equips. “Pensem que es pot optimitzar millor l’ús de les instal·lacions municipals i no deixar franges buides com passa en algunes oportunitats. Per a nosaltres, per exemple, és millor jugar a les dues del migdia que marxar a Ullastrell.” Alsina afirma que portar tres equips fora de la ciutat “no ens havia passat mai” a no ser que no fos per una situació excepcional.

El president de l’Handbol Terrassa entén que “per massa social i dimensió actual del club, el nostre sentiment és que l’ajuntament no ens acompanya prou. Tenim menys hores de pista que fa dues temporades. Esperem que quan entri en servei el nou pavelló annexe de Can Jofresa, puguem recuperar les hores que teníem abans”.

En aquest compromís pe racionalitzar la utilització de franges horàries en les instal·lacions municipals, està previst que l’ajuntament estableixi una comunicació amb Handbol Terrassa i JE Terrassa, les dues entitats que principalment utilitzen el pavelló de Can Jofresa, amb la finalitat de trobar les millors condicions a cada moment de la temporada.

L’Handbol Terrassa demana millors condicions
To Top