Esports

Activitats al carrer per promocionar l’handbol

Les promou l’Handbol Terrassa amb motiu del Mundial femení d’aquest esport

Un partit del primer equip de l'Handbol Terrassa

Amb motiu de la 25a edició del Campionat del Món femení d’handbol, que se celebrarà al desembre a quatre ciutats de Catalunya i València, entre elles Granollers, un total de 45 clubs catalans d’handbol han col·laborat en una iniciativa de la Federació Catalana, que consisteix a visibilitzar l’esport de l’handbol. Una de les entitats que participa d’aquesta iniciativa de treure aquest esport del pavelló al carrer és l’Handbol Terrassa.

El club que presideix Toni Alsina organitzarà tres activitats a tres punts diferents de la ciutat. Totes elles estan adreçades a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys. Es tractarà, en la majoria dels casos, de partits d’handbol. També es duran a terme diferents circuits d’habilitats que s’hauran de superar amb la pilota d’handbol, així com un concurs de xuts solidaris.

Aquest dissabte, entre les 10 i les 13 hores, la carpa situada a la zona sud del Parc de Vallparadís, tocant al barri de Can Jofresa, acollirà la primera d’aquesta tanda d’activitats que tenen com a objectiu visibilitzar l’esport de l’handbol entre la ciutadania. Entrenadors i jugadors de diferents equips de l’Handbol Terrassa dinamitzaran un circuit d’habilitats per tal que els més petits realitzin diversos exercicis que els permetin familiaritzar-se amb la pilota d’handbol. Entre tots els participants se sortejarà una bossa d’esports amb material esportiu de l’Handbol Terrassa.

La següent activitat es desenvoluparà el proper divendres dia 19 de novembre. Serà entre les 16.30 i les 19.30 hores a la Plaça Nova, on jugadors i jugadores dels equips benjamins i alevins de l’Handbol Terrassa animaran als nens i nenes a jugar a handbol. Es desenvoluparan partits amb improvisats equips mixtos.

Finalment, el dissabte dia 20 de novembre, la Plaça Vella serà l’escenari dels xuts solidaris, entre les 17 i les 20 hores. El club egarenc i Handball School ofereixen una activitat a favor de l’Associació Aigua de Coco per crear una escola socioesportiva d’handbol a Madagascar. Amb una donació de 2 euros, els participants podran realitzar cinc llançaments en una porteria amb una lona i forats de diferents mesures.

Activitats al carrer per promocionar l’handbol
To Top