Esports

El CN Terrassa, a retrobar-se amb la victòria contra el Canoe

Els de Dídac Cobacho acumulen dues derrotes consecutives

Víctor Flores, llançant a porteria / LLUÍS CLOTET

El CN Terrassa visitarà aquest dissabte a les 17.30 hores el Real Canoe en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Després de dues derrotes consecutives, el conjunt de Dídac Cobacho, cinquè amb sis punts, mirarà de retrobar-se amb la victòria contra un rival que és novè a la taula amb tres punts.

El tècnic egarenc encara el matx amb el contratemps de l’estat físic de Víctor Alegre, que es va fer una ferida a l’ull en un entrenament. Cobacho afirma que l’equip està assumint els canvis que ha suposat la baixa de Víctor Gutiérrez. “El grup està treballant bé, ens estem adaptant a una nova forma de jugar, que implica més velocitat en la circulació per l’arc”.

Quant al partit contra el Canoe, l’entrenador local considera que, hores d’ara, “ens hem de centrar en nosaltres mateixos”. “Ara mateix és la nostra prioritat. Ens hem de trobar cada cop més còmodes i ser cada cop més eficaços. En certa manera, som el nostre màxim rival”, explica. Dit això, Cobacho subratlla que és un desplaçament que cal afrontar amb la màxima seriositat, atès que “sempre se’t pot complicar”. “Hem de sortir amb una intensitat alta i amb respecte màxim pel rival”.

El Real Canoe NC, que dirigeix Mario García, ha experimentat una renovació notable enguany. Ha incorporat jugadors joves com Mateo Lema, Aitor Rodríguez o l’hongarès Akos Jushaz, mentre que waterpolistes com ara Marcos Lorrio, David Acosta i Rafael Fernández han deixat l’equip.

To Top