Esports

El CN Terrassa disputarà la prèvia de la Champions a Savona

Tindrà com a rivals el Montpellier francès, el Primorac Kotor montenegrí, el Varsòvia polonès, el Vitoria Guimaraes portuguès i els amfitrions del Rari Nantes Savona italià

Óscar Aguilar torna al CN Terrassa aquesta temporada.

La Lliga Europea de Natació (LEN) ha donat a conèixer aquest migdia el sorteig de la fase prèvia de la Champions League masculina de waterpolo. El CN Terrassa ha quedat enquadrat en el grup “A”, amb seu a la localitat italiana de Savona. Tindrà com a contrincants el Montpellier francès, el Primorac Kotor montenegrí, el Waterpolo Varsòvia polonès, el Vitoria Guimaraes portuguès i els amfitrions del Rari Nantes Savona italià. La ronda se celebrarà entre el 22 i el 26 de setembre.

Dos grups

 La fase prèvia de la Champions League contempla un altre grup, el “B”, que es desenvoluparà a Podgorica (Montenegro), i que aplegarà l’OSC Budapest hongarès, el Jadran Split croat, l’Apollon Smyrnis grec, el Sintez Kazan rus, l’EVK Zaibas lituà, l’Enka Istanbul turc i els amfitrions, el Jadran Herceg Novi. Els quatre primers de cada grup accediran a la segona fase, que tindrà lloc entre el 8 i el 10 d’octubre, ronda en què entraran en competició vuit equips més, el Mladost Zagreb croat, el CN Barcelona, el CN Noisy Le Sec francès, el Vouliagmeni grec, l’Szolnoki VSC hongarès, l’AN Brescia italià i l’Estrella Roja de Belgrad serbi.

Sorteig afortunat

El tècnic Dídac Cobacho reconeix que, sobre el paper, el club ha estat de sort. “El grup A és el més assequible dels dos. En principi, el conjunt polonès i el portuguès haurien de ser els més febles, així que és factible assolir una de les quatre places que classifiquen per a la segona fase. Indubtablement, el grup B és el grup de la mort”. L’entrenador egarenc assenyala el Rari Nantes Savona com el “favorit” del grup, “per tradició en el món del waterpolo i perquè actuarà com a local”, mentre que qualifica el Montpellier i el Primorac Kotor com a equips “potents”.

To Top