L’Handbol Ègara venç al líder amb suficiència

En partit corresponent a la novena jornada del campionat, l’Handbol Ègara es va imposar per 24 gols a 21 al líder del grup, un Aula al qui va superar en tot moment. L’aportació ofensiva de Fernández i Ramon va resultar fonamental per al triomf del conjunt que prepara Jaume Feiner. Amb un balanç de set victòries i dues derrotes, l’Handbol Ègara segueix quart, però ara el separen només dos punts del nou líder, el Banyoles "B".

Handbol Ègara, 24

Rubio, Rodríguez, Guzmán, D. Avellaneda (2), Ramon (7), Martínez (5), Fernández (8), M. Avellaneda (1), Jiménez, Clemente, Roldán, Carrascull (1) i Ramírez.

AE Aula, 21

Fusté, Tió (4), Muñoz (1), Nygel (3), Coll, Vidal (3), Perales (5), Hernández, Seseras (3) i Solé (2).

Àrbitres. M. Navarro i E. Bellver.

Parcials cada 5 minuts. 1-2, 2-3, 6-4, 7-6, 10-8, 12-9; 14-12, 18-14, 19-15, 20-15, 21-16, 24-21.