Banchero, Garriga, Carrera, Brugts, Dos Santos, Clotet, Cornet, Queralt, Castronuevo, Zander i Fernández, equip inicial, Moreno, López, Domínguez, Bouwman, Melón i Moliner.

LÍNIA 22 STERN MOTOR, 1
Queralt Gibert, Ramírez, Castellà, Meritxell Gibert, Estrenjer, Chueca, Algueró, Julieta Dinucci, Soler, Acosta i Virginia Dinucci, equip inicial, Florensa, Isart, Buyo, Díaz i Duran.

Àrbitres. Asun Pérez i Enric Trullàs.
Gols. 1-0, minut 42, Berta Queralt; 2-0, minut 45, Berta Queralt; 3-0, minut 48, Sofía Carrera de penal-córner; 3-1, minut 64, Gisela Estrenjer.

La bona dinàmica que portava l’equip femení del Línia 22 Stern Motor es va estroncar en la seva visita al Pau Negre per visitar al FC Barcelona. El conjunt que entrena Santi Castelli no va tenir el seu millor dia i es va veure clarament superat. Es va arribar al descans sense gols, però en només sis minuts en va encaixar tres, el darrer de penal. La capitana Gisela Estrenjer va maquillar el marcador.