Una defensa seriosa porta a l’Handbol Terrassa al triomf

L’Handbol Terrassa, amb una defensa molt concentrada en tot moment, va vèncer per 22 a 31 a la pista del KH-7 BM Granollers "C". El conjunt egarenc, que a la primera jornada va caure a la seva pista, portava la lliçó apresa i va fer un partit molt seriós en tot moment.

Els inicis del partit van ser força equilibrats. Els locals no es volien deixar sorprendre però l’Handbol Terrassa va jugar amb seriositat defensiva i va encertar en atac. Al descans, els visitants dominaven al marcador per només un gol de renda, 11 a 12.

A la segona meitat, els terrassencs van sortir as per totes i van anar augmentant la seva renda. Als últims 10 minuts, i amb els locals entregats, l’Handbol Terrassa es va assegurar el triomf.