Esports

El CN Terrassa organitza les tradicionals XII Hores

El CN Terrassa va organitzar aquest dissabte a les seves instal·lacions les tradicionals XII Hores de Pilota a Mà – 19è Memorial Joan Costa. La convocatòria va arrencar a les 9 del matí i es van perllongar fins a les 10 de la nit.

La jornada, que va comptar amb una magnífica afluència de públic, va aplegar representants dels millors clubs de Catalunya d’aquest esport. A banda del CN Terrassa, CN Barcelona, Casa de Los Navarros de Barcelona, Club Atano de Barcelona, Santa Coloma i CN Igualada van aportar jugadors a una competició que va servir, un any més, per homenatjar la figura de Joan Costa, figura capdal en la història de la pilota a mà local.

La jornada esportiva va constar de vuit partits de categoria absoluta, de sis enfrontaments d’exhibició de l’escola de pilota del club terrassenc i d’un partit femení, que van servir per mostrar la vitalitat d’una modalitat esportiva arrelada a la història de l’entitat. Les XII Hores suposen el tret de sortida de la temporada, un punt de trobada de la família de la pilota a mà, que es caracteritza per l’esperit festiu i lúdic.

El resultat dels partits disputats en còmput global, que ve determinat pel color que llueix cada parella, va ser el següent: l’equip vermell va sumar un total de 298 punts, mentre que l’equip blau es va quedar en 270.

To Top