Juanmi Moreno, vint-i-setè de la categoria 40-44 anys

El triatleta terrassenc Juanmi Moreno, del I Run With Leiva, es va classificar en la vint-i-setena posició en la categoria de 40 a 44 anys del Campionat del Món d’Ironman 70.3 celebrat qa la ciutat francesa de Niça, un esdeveniment que va reunir els millors triatletes professionals. Dissabte hi van prendre part 1.500 dones i diumenge 3.300 homes. És considerat com el triatló de mitja distància amb més nivell dels darrers temps. Moreno es va classificar per aquest Mundial el mes d’abril a Marbella. Va trigar 4.41’45" en cobrir els 1.900 metres de natació sense neoprè, els duríssims 91 quilòmetres del sector de ciclisme i els 21 quilòmetres de cursa a peu. En aquesta darrera especialitat, Moreno va ser el millor de la categoria de 40 a 44 anys.