Cultura i Espectacles

Visitar Terrassa en clau musical

S’estrena Terrassa sonora per veure edificis i espais sentint música

Acte de presentació de Terrassa Sonora / Nebridi Aróztegui

Terrassa estrena una nova manera de visitar els espais més emblemàtics. Serà amb música i a través d’un codi QR que ens podrem baixar amb el telèfon mòbil. El programa porta per nom Terrassa Sonora i respón a un projecte del músic Aleix Puig que ha tingut el suport econòmic del Crea de l’Ajuntament.

Terrassa Sonora proposa un itinerari per dotze elements del patrimoni o llocs de referència a ritme  de música però té la particularitat que té ADN terrassenc, des de l’autoria de l’obra fins la interpretació i l’enregistrament. El passeig comença a la Masia Freixa,  a ritme de vals, i continua amb el Raval de Montserrat, Nova Jazz cva, Plaça Vella, Sant Esperit, Casa Alegre de Sagrera, Auditori Municipal de Terrassa, Santa Maria, plaça Rector Homs, plaça Rosa Puig i Rambla d’Ègara i Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica (MNACTEC). Les músiques que s’escoltaran abracen un ampli ventall: clàssica, jazz, cançó tradicional, contemporània…

El creador Aleix Puig va destacar que el conjunt de músiques que podrem escoltar són “una joia”, en el sentit que s’ha cuidat fins l’últim detall el que havia de sonar a cada edifici i espai i la seva arquitectura i història. En la presentació de la proposta, el música de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i del Quartet Brossa va estar acompanyat de José Galeote, Enric Carreras, Miquel Pujadó i Santi Figueras, músics i compositors que han participat en la construcció d’aquesta visita cultural amb mirada acústica.

Visitar Terrassa en clau musical
To Top