Cultura i Espectacles

Un munt de propostes musicals a l’Auditori

Actuacions de JazzCor, la Banda de Terrassa i un duet d’òpera

La Banda de Música de Terrassa en un concert anterior

El cicle Nadal té molt música a l’Auditori Municipal de Terrassa. La programació ofereix per avui, dijous, a les 19.30 hores, el 5è concert del cicle de lied català Montserrat Alavedra del Conservatori de Terrassa amb l’aula de cant de l’escola que té la professora Maria Mateu i estarà acompanyada al piano per Joan Manau.

Aquest cap de setmana hi ha un llarg pont però ja s’han avançat les propostes del proper, dels dies 11 i 12 de desembre. El dissabte, a les 12 hores, hi ha cita amb JazzCor que presentarà “It’s my life” amb direcció de Lucia Béresová i el pianista Eduard Sáez. Jazz Cor proposa un viatge per obres del pop de diferents autors que parlen de’emocions i situacions.

JazzCor donarà el relleu a la Banda de Terrassa que oferirà el dissabte 11, a les 21 hores,  “The Greatest show”, un gran espectacle de melodies inoblidables amb llu i color. La banda vindrà acompanyada del Cor Jove de Montserrat i cantants solistes. La banda farà una segona actuació d’aquest concert el diumenge dia 12 a les 12 hores.

Les propostes del cap de setmana es tancaran amb el reconegut duet Carlos Daza, baríton, i Juan Carlos Esteve, baix-baríton, que presenten “Malvats, místics i seductors”, un espectacle amb fragments d’òperes protagonitzades per veus greus. El repertori inclou duets famosos d’òperes com “Don Pasquale”, “Les noces de Figaro” o “Mactbeth”, entre altres.

Un munt de propostes musicals a l’Auditori
To Top