Esports

Jordi Martín presenta la seva candidatura

“Disposats a competir, preparats per guanyar” és el seu lema de campanya

Jordi Martín, en la seva etapa de president del CN Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’expresident del CN Terrassa, Jordi Martín, ha oficialitzat aquest divendres la seva candidatura a la presidència del CN Terrassa. Les eleccions se celebraran el dissabte 23 de novembre i hi concorreran també l’expresident Jesús Cortés i l’exvicepresidenta Sensei Maillo, que faran públiques les seves candidatures en els dies vinents.

La candidatura que lidera Martín té com a slògan “Disposats a competir, preparats per guanyar” i està formada pels següents 15 membres: Jordi Martín (soci 2.493), Joan Carles Rodríguez, Albert Colet, Daniel Charles, Pilar Vives, Genís Rico, Joaquim Lloberas, Carlos Rodríguez, Vicky Jurado, Yesika Muñoz, Joan Travé, Lidia Cabello, Cristina Redondo, Estel Reig i Fernando Hernández.

La candidatura que encapçala Jordi Martín destaca que disposa d’”un equip amb capacitat i experiència”. Assenyalen també que el seu compromís és “més esport, més club i més ciutat”. L’equip de Martín va començar ahir a recollir les 566 signatures necessàries per concórrer els comicis del 23 de novembre.

To Top