Terrassa

L’Ajuntament assummeix el manteniment d’espais a la Grípia

El Consistori ha arribat a un acord amb els propietaris per formalitzar la cessió d’ús dels espais

En la Junta de Govern Local celebrada aquest divendres, s’ha aprovat la proposta de contracte per a la cessió d’ús d’uns espais de lliure accés al barri de la Grípia, amb l’objectiu de fer el seu manteniment corresponent.
Aquests espais estan compresos entre la vorera i les façanes del grup d’edificis compost de tres blocs, un d’ells amb front al carrer de Tortosa (delimitat pels carrers d’Aldecoa, Tortosa, Borges Blanques i Rosa Sabater), el segon al carrer de Pau Casals (delimitat pels carrers d’Aldecoa, Rosa Sabater, Borges Blanques i Pau Casals) i finalment al carrer d’Olot (delimitat pels carrers d’Aldecoa, Pau Casals, Borges Blanques i Olot).

Aquests espais, tot i ser de titularitat privada, han estat d’ús públic des de la construcció dels edificis, però no obstant apareixen inscrits registralment a nom de les respectives comunitats de propietaris dels edificis. Per tal de corregir aquesta situació, s’ha impulsat un acord entre el Consistori i les respectives comunitats de propietaris, que formalitzarà la cessió d’ús dels esmentats espais per tal de regularitzar jurídicament la gestió i el manteniment que l’Ajuntament hi realitza, donant-li caràcter i consolidant-los definitivament com espai públic. Fins ara, l’Ajuntament ja havia estat duent a terme diverses tasques de manteniment en aquests espais.

D’altra banda, el Consistori contempla aportar 60.000 euros per l’arranjament d’unes jardineres que estan danyades i que es repararan durant l’any 2025. També es destinaran 40.000 euros més per l’arranjament de la resta de jardineres, una tasca a executar durant l’any 2026.

L’Ajuntament assummeix el manteniment d’espais a la Grípia
To Top