Diners

Tot-Net s’expandeix a Castella i Lleó

L’empresa de Terrassa del sector de la neteja amplia el seu abast en territori espanyol

Carles Moix, director general de Tot-Net

L’empresa terrassenca del sector de la neteja i serveis integrals Tot-Net fa un nou pas en la seva expansió geogràfica. Si fa uns set o vuit anys va fer el salt a Madrid, ara amplia el seu abast en territori espanyol, aterrant a Castella i Lleó.

En un comunicat, Tot-Net explica que la decisió es basa en diverses raons estratègiques. Segons informen, han detectat una demanda creixent per part dels clients a Catalunya i Madrid amb oficines o seus també a Castella i Lleó sol·licitant-los la possibilitat de disposar dels seus serveis en aquesta regió. “Els clients ens han demanat presència directa per continuar creixent amb ells en aquesta zona”, afirma Carles Moix, director general de la firma egarenca.

A més, l’expansió ha estat facilitada per l’absència de coincidència amb altres firmes de l’Aliança Ibèrica de Serveis Integrals, una xarxa d’empreses que opera a Espanya i Portugal i de la qual Tot -Net és membre fundador, “la qual cosa ha deixat el territori sense una cobertura directa d’altres companyies del grup”.

Tot-Net indica que aquesta expansió a Castella i Lleó s’emmarca dins de l’estratègia de creixement de la companyia, que busca aprofitar les oportunitats que ofereix el mercat castellà i lleonès. L’empresa ho qualifica de pas estratègic per ampliar el seu abast en el territori espanyol, responent a la creixent demanda dels seus clients i capitalitzant el potencial de creixement en aquesta regió.

De fet, des de Tot-Net assenyalen que Castella i Lleó es presenta com una regió clau per a ells i exposen que la seva estratègia “se centrarà a repetir el model d’èxit implementat en altres àrees d’Espanya, com Catalunya i Madrid, amb un enfocament particular en el sector privat i industrial”. A més, a mesura que sorgeixin noves oportunitats, l’empresa diu que està oberta a explorar altres segments de mercat.

Tot-Net planteja expandir-se de manera progressiva a diverses províncies de Castella i Lleó. “Aquest pla d’expansió busca consolidar una estructura estable a la regió, mantenint els mateixos alts nivells de qualitat i compliment normatiu que a les nostres altres àrees d’actuació”, manifesta Moix. La companyia preveu un creixement sostingut en el seu volum de negoci i la necessitat d’augmentar la seva estructura i plantilla.

To Top