Terrassa

La consellera Eva Menor i Eva Candela, en una jornada sobre feminisme

La seu de l’agrupació local del PSC ha acollit va acollir aquesr divendres una trobada organitzada per la vicesecretària de la Federació del Vallès Occidental, Eva Candela, amb l’objectiu de debatre sobre feminisme, igualtat i polítiques LGTBI+. La reunió va comptar amb la presència de la consellera de la Generalitat, Eva Menor, convidada especialment per l’ocasió. A aquesta trobada també hi van assistir la regidora terrassenca Carlota Menéndez, secretària de polítiques feministes, i Aleix Pérez, secretari de polítiques LGTBI+. A més, hi han participat regidors, regidores, secretaris i secretàries de diferents agrupacions socialistes del Vallès Occidental.

Un espai d’escolta activa

L’objectiu de la jornada era crear un espai d’escolta activa on abordar diferents vivències en l’àmbit del feminisme, la igualtat i els drets LGTBI+.

El PSC informa que “la trobada ha posat de manifest que, tot i els avanços en matèria d’igualtat i feminisme, el camí és encara llarg i ple de reptes”. Des de la Federació del Vallès Occidental confien que, “amb líders compromeses com la consellera Eva Menor es continuarà treballant per impulsar polítiques que garanteixin una igualtat real per a totes les persones, independentment del seu origen, lloc de residència o orientació afectiva”.

A la trobada, la consellera va destacar la importància d’implementar mesures per erradicar la violència masclista, amb un especial èmfasi “en la millora de les respostes institucionals i la prevenció d’aquests actes”. Aquest compromís, apunten des del PSC, “és una mostra del treball continu del partit per assolir una societat més justa i igualitària per a tothom”.

To Top