Esports

Jordi Martín vol tornar a ser president del CN Terrassa

El dimecres 23 de novembre se celebraran eleccions a la presidència del CN Terrassa. L’expresident del club opta al càrrec en uns comicis que podrien tenir tres o quatre candidatures

Jordi Martín va presidir el CN Terrassa entre els anys 2016 i 2021

D’aquí a 11 dies, els socis del Club Natació Terrassa decidiran el nom del vint-i-dosè president de la històrtia de l’entitat. Després de la gravíssima crisi institucional que va patir l’entitat abans de l’estiu, Joan Herrera no va poder completar el seu mandat. Va ser escollit president el 28 de maig del 2021. La seva va ser l’única candidatura que va optar als comicis. Sí que hi va haver eleccions el 9 de gener de l’any 2016, quan Jordi Martín va derrotar a les urnes Miquel Àngel Salazar.

L’expresident del CN Terrassa Jordi Martín ha anunciat aquest divendres la seva intenció de presentar-se a les eleccions. Haurà estat present d’aquesta manera en les dues úniques convocatòries electorals que han tingut lloc a l’entitat.

Martín, de 63 anys, va tenir un pes molt important en la decisió de l’assamblea de socis de no optar a la gestió del complex Terrassasports. La directiva de Joan Herrera va sotmetre a votació dels socis, com demanaven els estatuts, aquesta possibilitat. I va perdre amb estrèpit, fionamentalment gràcies a la intervenció a l’assemble dels expresidents Jordi Martín i Jesús Cortés. No era la primera votació que perdia Herrera en una assemblea. Pocs mesos abans, els socis li havien tombat una proposta d’inversió per millorar les instal·lacions del Bon Aire.

No es volia presentar

“No tenia intenció de presentar-me, però alguns socis m’ho han demanat i he acabat acceptant”, explica Jordi Martín en declaracions a Diari de Terrassa. La seva precandidatura la integraran 16 membres, sis dels quals ja van formar part de la seva junta entre el 2016 i el 2021. No és el cas de la llavors vicepresidenta Cristina Rey, que li donarà suport, però des de fora.

“Em presento per guanyar. Espero tenir el suport de la majoria dels socis i poder ajudar a controlar una situació que ara està descontrolada. La imatge del club ha patit un deteriorament que no ens podem permetre, tant dins del mateix club com de cara a la ciutat i les diferents federacions”, comenta Martín.

L’excel·lència esportiva serà el gran objectiu de la candidatura que encapçala Jordi Martín, que vol posar la seva experiència en la gestió en diferents responsabilitats anteriors al servei del CN Terrassa. “Penso que vam fer molt bona feina i hem de continuar”.

La seva intenció és “continuar amb la bona feina que vam fer quan ens vam fer càrrec del club”. Posarà especialment l’accent en assolir l’excel·lència esportiva de les diferents seccions de l’entitat, sense oblidar que “la majoria de socis del club ho són per practicar esport de lleure, com és també actualment el meu cas”.

Ja està definit el calendari electoral

La dimissió en bloc de vuit membres de la junta directiva que presidia Joan Herrera va precipitar la convocatòria electoral al CN Terrassa. El passat dia 3 es va constituir la comissió gestora, que va engegar el procés que ha de desembocar en els comicis del dia 23, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. La junta i la mesa electorals es va constituir el dia 5 i el cens electoral ja està exposat. Dijous vinent comença el termini de presentació de candidatures, que s’allargarà fins al dijous dia 7 de novembre. Entre el 8 i el 12 es proclamaran els candidats. La campanya electoral s’allargarà del 13 al 21 de novembre. Després de les eleccions del dimecres 23, la nova junta directiva del club terrassenc prendrà possessió entre el 3 i l’11 de desembre.

Tres o quatre candidatures

L’exvicepresidenta Sensi Maillo encapçalarà una altra candidatura / alberto tallón

Tot sembla indicar que hi haurà tres o quatre candidatures que optaran a la presidència del CN Terrassa. El termini per a la presentació de candidatures començarà dijous i s’allargarà fins al 7 de novembre. Ara per ara, Jordi Martín és l’únic que ha confirmat la seva presència. La fins fa poc vicepresidenta Sensi Maillo està preparant també la seva candidatura i té previst anunciar-la en breu. Tot sembla indicar que també està disposat a concórrer als comicis l’anterior president, Joan Herrera. I algunes fonts apunten que un altre grup de socis de l’entitat estarien preparant també una candidatura.

To Top