Diners

Contractes subvencionats per a 45 vallesans majors de 30 anys

El Consell Comarcal busca empreses que estiguin interessades a participar en una nova convocatòria del programa d’inserció 30 Plus

Una acció formativa en una edició anterior del programa

Un total de 45 persones majors de 30 anys del Vallès Occidental que estan actualment a l’atur podran accedir a una contractació subvencionada gràcies al programa d’inserció 30 Plus 2024, que aquest mes d’octubre ha iniciat una nova edició. Els beneficiaris gaudiran d’aquesta experiència professional de mínim sis mesos que es complementa amb formació, i una orientació i acompanyament personalitzat en tot el procés de contractació.

El Consell Comarcal està cercant empreses que vulguin participar en aquesta convocatòria. L’ens ha obert el termini perquè les companyies interessades a incorporar persones majors de 30 anys se subscriguin al programa.

Les empreses que contractin participants del programa rebran una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional, actualment de 1.323 euros, pels mesos de durada del contracte, fins a un màxim de nou mesos i proporcional a la jornada laboral. La subvenció màxima per nou mesos de contracte i jornada laboral completa serà de 11.907 euros.

El programa també ofereix suport en la definició del perfil professional requerit pel lloc de feina vacant, així com en la gestió del procés de selecció i presentació de candidatures adequades al perfil demandat. També facilita una formació subvencionada adaptada a les necessitats del lloc de treball i assessorament en tot el procés de preparació i gestió de la subvenció.

Els requisits que ha de complir l’empresa per participar són:

  • No haver acomiadat a treballadors/es del mateix perfil o categoria professional qualificats com a nuls o improcedents en els darrers tres mesos.
  • Trobar-se al corrent de les obligacions tributàries, reglamentàries i legals.
  • Realitzar un contracte de treball amb una durada mínima de sis mesos i una jornada mínima de 20 hores setmanals.
  • Assignar un tutor/a d’empresa per realitzar el seguiment i adaptació de la persona al lloc de treball.
  • Modificar l’horari i/o la jornada laboral del treballador/a per adaptar-la durant el període que es realitzi formació i contracte de forma simultània.

El programa d’ocupació 30 Plus va dirigit a persones que actualment estan a l’atur. Té per objectiu afavorir la inserció laboral de persones desocupades de 30 anys i més –preferentment majors de 45 anys i en atur de llarga durada– mitjançant la contractació laboral i proporcionant-los recursos, formació i les competències necessàries per ocupar un lloc de treball.

Contractes subvencionats per a 45 vallesans majors de 30 anys
To Top