Contingut patrocinat

Pisos i adossats amb piscina en un espai protegit únic a Terrassa

Promotora Habitat Immobiliària Sala Badrinas,

Amb setanta anys d’experiència al mercat immobiliari i més de 60.000 habitatges entregats, la promotora Habitat Immobiliària presenta Habitat Sala Badrinas, una de les seves promocions més especials en un entorn únic i amb molt de potencial a Terrassa, a uns minuts de Barcelona.

Habitatges exclusius en un edifici històric

El prestigiós estudi d‟arquitectura CC245 ha estat l‟encarregat d‟idear aquest residencial que, amb una execució impol·luta, uneix disseny, modernitat i confort amb espais flexibles i adaptables a cada tipus de resident. Per això Habitat Sala Badrinas ofereix ni més ni menys que 103 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris, entre els quals destaquen 10 exclusius habitatges adossats de dues plantes. Una construcció el valor de la qual rau, a més, al lloc que ocupa: un espai industrial on hi havia una important fàbrica tèxtil, símbol de l’auge econòmic de la zona al segle XX i considerada patrimoni protegit. Amb aquesta rehabilitació, la promotora recupera el seu valor i ret homenatge a la rica història de la ciutat.

Aquesta unió de patrimoni i modernitat s’ha aconseguit dotant els habitatges d’Habitat Sala Badrinas d’un disseny molt acurat que prioritza la distribució funcional i eficient i maximitza l’entrada de llum natural.

Les àmplies terrasses, de fins a 107m2 als habitatges més grans, són protagonistes i permeten gaudir de l’entorn, i els finestrals que les connecten amb l’interior han estat escollits perquè la sensació d’amplitud sigui encara més gran i la lluminositat arribi a cada racó.

La singularitat de l’edifici es deixa veure encara més als habitatges adossats de 3 dormitoris i 3 banys, que, a més de comptar amb un pati interior, mantenen les encavallades originals de la nau i creen un conjunt arquitectònic irrepetible. Seguint aquesta cura del disseny interior alineat amb el confort, els habitatges es lliuren amb cuines moblades amb mobles alts i baixos, a més d’electrodomèstics, i cada habitatge compta amb garatge i traster.

I per prestar especial atenció als gustos particulars, cada resident podrà personalitzar la llar escollint materials i acabats. En definitiva, Habitat Sala Badrinas és un autèntic llenç en blanc on dissenyar la teva pròpia vida.

Un residencial per gaudir i una ubicació immillorable

La promotora Habitat Immobiliària cerca oferir llars que ens permetin connectar amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb l’entorn, i amb Habitat Sala Badrinas ho ha aconseguit gràcies a uns espais comuns de primer nivell exclusius per a residents, on el gaudi de l’aire lliure és el més important.

La piscina comunitària distingeix la promoció, a més de la zona de jocs infantils, un espai on els més petits puguin divertir-se amb seguretat. I per donar encara més vida al residencial, a les plantes baixes de l’edifici se situaran locals comercials que se sumen a la quantitat de comerços i serveis de què disposa l’històric barri del Segle XX, on s’ubica la promoció.

Botigues de conveniència, col·legis, restaurants, a més de parcs i jardins que integren la natura a la teva vida diària fan que aquesta zona sigui una de les que té més potencial a Terrassa. També per trobar-se en ple procés de transformació i per la proximitat al centre de la ciutat, amb el qual connecta gràcies a diverses línies d’autobusos, estacions de tren i fàcil accés a les autopistes.

Així, Habitat Sala Badrinas és un lloc ideal per unir la tranquil·litat d’un entorn clar i la comoditat d’estar a uns minuts de Barcelona. Vida urbanita i assossec a parts iguals.

Sostenibilitat, benestar i qualitat de vida

Habitat Sala Badrinas posa en valor un estil de vida calmat, sostenible i eficient que redueixi l’impacte a l’entorn. En aquesta línia, als habitatges s’hi incorporaran sistemes d’aerotèrmia per a la producció d’aigua calenta sanitària i, com totes les promocions d’Habitat Immobiliària, compta amb el segell Spatium, una certificació que garanteix que es compleixin estrictes criteris de salut, benestar i seguretat per proporcionar als residents un entorn de vida òptim.

Habitat Immobiliària, presidida per Juan María Nin i dirigida per José Carlos Saz, ocupa la primera posició al prestigiós rànquing de Sustainalytics pel seu exercici a ESG, que agrupa els àmbits social, mediambiental i de governança. Actualment compta amb més de 45 promocions i al voltant de 4.000 habitatges en comercialització a tot el territori nacional.

To Top