Esports

Handbol Ègara i Handbol Terrassa debuten amb derbi

Enguany, els dos equips de Terrassa comparteixen categoria

L’Handbol Terrassa s'estrenarà visitant la pista de l'Handbol Ègara / LLUÍS CLOTET

Els ascensos de l’Handbol Ègara i els descensos de l’Handbol Terrassa han propiciat que els primers equips d’ambdós clubs coincideixin enguany a la Lliga Catalana Argent que s’acaba de crear. I el destí ha volgut que els dos conjunts terrassencs s’enfrontin en el derbi terrassenc en aquesta primera jornada de lliga, que es disputarà diumenge a les 12.30 hores al pavelló de Sant Llorenç.

L’equip de l’Handbol Ègara, que entrenava la temporada passada l’actual regidor d’esports, Alberto Muñoz, torna enguany a mans del president de l’entitat, un Santi Feiner que havia dirigit l’equip durant sis temporades. “El nostre objectiu és assentar-nos en aquesta categoria. El nostre principal rival som nosaltres mateixos”, assegura el preparador d’un Handbol Ègara que ha perdut els jugadors Xavi Montes i Santi Novillo, que han fitxat precisament per l’Handbol Terrassa i s’ha reforçat amb els juvenils Joan Manel Sánchez i Hugo Sánchez. L’equip acumula dos ascensos consecutius i la temporada passada es va quedar a les portes de pujar a la Lliga Catalana Or.

L’Handbol Terrassa, per la seva banda, el continua entrenant Andrés Expósito. Després de dos descensos consecutius, el tècnic pretén “competir amb els equips de dalt i assentar l’equip a la categoria”.

D’altra banda, el primer equip femení de l’Handbol Terrassa s’estrenarà aquesta tarda a la Lliga Catalana Or. L’equip que entrena Isra Damont visitarà avui a les 18.30 hores la pista del PBH Montmeló Blau.

To Top