Gent de Terrassa

“El meu objectiu no és ser famós, és viure del que m’agrada fer”

Albert Bermúdez, periodista i humorista

Li agradava molt el futbol de sempre i els esports i també “m’agradava molt explicar-los”. Recorda que jugava a futbol al CN Terrassa i “quan jugava amb els amics m’agradava narrar el partit”. “Tot i que la meva mare sempre m’havia dit que potser era millor fer enginyeria o alguna cosa per l’estil” va decantar-se pel periodisme.

El seu objectiu era fer esports, però quan va acabar la carrera “em vaig adonar que la cosa era bastant difícil que era un món molt complicat” i va marxar un any a Alemanya, viatge que tenia pendent. Quan va tornar, va ser cap de premsa del Llagostera quan estava a Segona Divisió.

Va ser un any fantàstic perquè sempre havia volgut “veure el futbol des de dins”. Es va treure el màster per a exercir de professor de secundària i va fer classes durant un temps. Amb els amics feia un pòdcast i el van cap del programa “El matí i la mare que el va parir” i va deixar de fer de professor. De Flaixbac va passar a RAC 105 i després a RAC 1 i ara està a la SER, al programa “Què t’hi jugues?”, on manté una secció que ha fet fortuna, els 1×1.

L’humor sempre l’havia atret i “de sobte vaig veure que tenia més a portar” des d’aquest món i ara es considera més humorista que periodista. “El meu objectiu no és ser famós. El meu objectiu és viure del que m’agrada fer”.

És la veu de la Kings League. “M’ho passo molt bé perquè gairebé m’ho prenc com si fos ràdio, perquè al final és narrar futbol. I per mi la narració és més dintre del món de la ràdio que a la televisió”, apunta.

To Top