L’Andorra es desfà del Terrassa FC per 4 a 0

Els de Chus Trujillo van perdre clarament a l’Estadi Nacional davant d’un equip que milita a la Primera Federació

Jofre Cherta s'escapa de l'entrada del jugador del conjunt andorrà Lautaro / FC Andorra

El Terrassa FC va caure per 4 a 0 en el partit de preparació que va disputar al camp de l’Andorra, equip de la Primera Federació. Els de Chus Trujillo no van poder amb un rival que va baixar de categoria la passada campanya i que intentarà tornar a la Segona Divisió enguany. A la mitja part, el marcador a l’Estadi Nacional era favorable al conjunt que prepara Ferran Costa, extècnic del club egarenc.

En el minut 18, l’equip local es va avançar amb un gol de Clemente després d’un llançament de córner. Quatre minuts després, l’Andorra va augmentar la seva renda amb el 2 a 0, obra d’Álvaro Martín i, a tres minuts per a la conclusió del primer temps, Christos Almpanis va establir el 3 a 0 amb què es va arribar al descans.

A la segona meitat, Chus Trujillo va canviar fins a deu jugadors i el Terrassa FC va disposar d’algunes oportunitats de gol per reduir distàncies, amb ocasions d’Aythami i d’Oiko que no van poder marcar. En canvi, en el minut 69, Luismi va sentenciar per la de Costa, amb el 4 a 0 definitiu.

Chus Trujillo va alinear com a equip titular a Marcos Pérez a la porteria, Víctor SanchísSiereveld, Borja López i Palacios en defensa, Martí Soler i Víctor Morales en el doble pivot, Robert Simón, Jofre i Aday Alcalde a la mitja punta i Van den Heerik com a davanter centre. També van entrar al terreny de joc a la represa el porter Iván Biarge i els jugadors de camp Rafa Poveda, Àlex IglesiasMontani, Gil MuntadasAythamiBuenacasaSamu Casais i Oiko.

L’entrenador del Terrassa FC, a la finalització de l’encontre, va manifestar que “aquest és un partit més del treball de preparació i s’aprèn més d’això que de les victòries”. Chus Trujillo també va assenyalar que “igual que no estàvem eufòrics abans, tampoc farem un drama ara” i va afirmar que “ells han tingut la finor que nosaltres buscarem en aquestes dues últimes setmanes de la pretemporada”.