Terrassa

El nou esvoranc de Terrassa també es revisarà amb càmeres

El forat es va detectar aquest dissabte passat, 20 de juliol, a l’avinguda de Josep Tarradellas

Vianant travessant aquest dimecres l'avinguda pel tram afectat / ALBERTO TALLÓN

L’esvoranc aparegut aquest dissabte passat a l’avinguda de Josep Tarradellas, sembla de menors proporcions de les esperades (temudes) en el primer moment, tenint en compte la successió de forats producte d’enfonsaments detectats aquest estiu a la calçada a Terrassa. Almenys, així ho considera l’Ajuntament. Uns tècnics encara han de revisar el subsol amb càmeres, però.

El forat de l’avinguda de Josep Tarradellas és considerat per l’Ajuntament “de petites dimensions”, amb un diàmetre d’1,5 metres i una profunditat de 70 centímetres. El mateix dissabte va ser tapat de manera provisional amb planxes i asfalt en fred.

Reparació definitiva

Els bombers el van inspeccionar el dissabte a la tarda. Segons una primera revisió per conèixer l’origen de l’esvoranc, els indicis apunten a una esquerda o a l’obertura d’una connexió en un antic clavegueró amb molts anys de funcionament.

Aquesta anomalia potser va provocar filtracions a les terres fines del reblert, ocasionant-ne un assentament. El consistori, però, arribarà a una conclusió més detallada quan examini el tram amb càmeres (com va fer setmanes enrere al carrer Ample) per procedir a una reparació definitiva de la instal·lació. Els voltants del forat estan perimetrats amb tanques.

To Top